10/2019

Mastermark ja Myssyfarmi


Mastermark ja Myssyfarmi aloittivat yhteistyön lokakuun alussa 2019. Mastermark on nyt virallinen Myssyjen B2B -edustaja Suomessa. Myssyfarmi on maatilalähtöinen design-yritys, jonka puikoista löydät isäntä Jannen ja emäntä Anna Rauhansuun.

Kaikki Myssyt neulotaan käsin Pöytyällä paikallisten Myssymummojen puikoissa. Uniikki villalanka on peräisin paikallisilta luonnonmukaisilta suomenlampailta. Suomenlammas on lähempänä villilammasta kuin useimmat jalostetut rodut. Sen villassa on erityinen villilampaan tuntu. Villa myös värjätään käsin luonnonvärejä käyttäen. Myssy on muuten aivan eri asia kuin pipo, sillä päähine hengittää, hylkii likaa ja kosteutta, ja saa käyttäjänsä hehkumaan. Eikä tukkakaan latistu.

Myssy on lämmin, ytimiään myöten kotimainen ja aina uniikki liike- ja henkilöstölahja.
”It’s not cool, it’s warm.”


09/2019

Arvioitu ja todettu sertifikaatin arvoiseksi

Mastermarkin johtamis- ja laatukäsikirjat auditoitiin kokonaisuudessaan 5.– 6.9.2019 Kiwa Inspectan toimesta. Sertifiointiin sisältyvinä toimintoina auditointi kohdistui mm. tuotekehitykseen, hankintaan, graafiseen suunnitteluun, tuotantoon ja toimittamiseen. Mastermarkin ISO9001:2015 sertifikaatti on uusittu ja voimassa taas seuraavat kolme vuotta.


09/2019

muistitko sateenvarjon?

Varjot sinulle toimittaa Mastermark! Vettä tulee ja on hämärää - sitä se syksyn on. Hieman haastavammista olosuhteista huolimatta, kannattaa joka päivä lähteä ulos raikkaaseen ilmaan. Varustaudu siis sään mukaisesti ja huolehdi samalla turvallisuudestasi ja näkyvyydestäsi.

Kuvassa on mies jolla on suojanaan 30-tuumainen Huomio-sateenvarjo. Siinä on vakiovarusteena koko reunan kiertävä, heijastava tere sekä ikkuna muiden tiellä liikkujien havaitsemiseksi.

Tutustu sateenvarjovalikoimaamme


09/2019

Mastermark keskittyy jatkuvaan laadun parantamiseen


Mastermarkin Ravurinkadun henkilöstö osallistuu säännöllisesti Laatupäivään. Laatupäivässä keskitytään toiminnan jatkuvaan parantamiseen ja toimintatapojen sujuvoittamiseen. Mastermarkissa halutaan kehittää palveluprosessia ja tiimien ohjeistuksia, jotta Ravurinkadulla pystytään tarjoamaan aina parempaa tukea myyjille ja laadukkaampaa palvelua asiakkaille.


08/2019

Suomen suurin mainostuotteiden ja liikelahjojen edustaja


Eppi -lehti (European Promotional Products Industry) on Euroopan laajuisesti julkaistava kaupan alan lehti, joka erikoistuu eurooppalaiseen mainostuote- ja liikelahja-alaan. Tässä kuussa julkaisu keskittyi Ruotsiin ja Suomeen.

Mastermark sai kunnian edustaa Suomen mainostuote- ja liikelahja-alaa.

Lue koko artikkeli täällä


08/2019

Mastermark investoi


Uudet tilat käyttöön elokuussa 2019

Laajennamme varastotilaamme 600 neliöllä korkeaa varastotilaa nykyisen varaston yhteyteen. Laajennus lisää logistista tehokkuutta, ja tarjoaa toimivan ja turvallisen työympäristön työntekijöillemme, sekä luo entistä paremmat edellytykset asiakkaidemme palvelemiseen.

Uusi toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön keväällä 2020

Otamme uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön vuoden 2020 keväällä. Merkittävä panostus uuteen, juuri meille räätälöityyn, järjestelmään tehostaa ja tukee palveluprosessiamme. Uuden toiminnanohjausjärjestelmän uskomme auttavan meitä nopeampaan ja laadukkaampaan palveluun.

Kehitämme palveluprosessiamme

Olemme sitoutuneet kehittämään palveluprosessiamme ja seuraamme aktiivisesti asiakkaidemme tyytyväisyyttä. Otimme käyttöön kansainväliset ISO 9001 laatu- ja johtamisstandardit vuonna 2016. Päivitämme jatkuvasti palvelutiimiemme palveluohjeita ja prosessikuvausta. Seuraava auditointi on syyskuussa 2019 ja sen suorittaa Kiwa Inspecta.

palkkaamme lisää työntekijöitä

Olemme palkanneet vuonna 2019 lisää ihmisiä myyntiin, asiakaspalveluun ja markkinointiin. Uskomme, että kuhunkin tehtävään sopivilla henkilöillä ja hyvin johdetuilla tiimeillä pystymme luomaan positiivisen palvelukokemuksen asiakkaillemme.


08/2019

Työhyvinvointia melomalla

Mastermark tarjosi Turun henkilöstölleen mahdollisuuden lähteä töiden jälkeen melomaan Aurajoelle. Työhyvinvointi lisääntyi ropisten, kun kädet ja hartiat saivat hyvän treenin ja koko keho raitista ilmaa ja aurinkoa.

Sää suosi ja kaikilla oli varmasti hauskaa. Vaikka osalla tekniikka olikin hallussa ehkä paremmin kuin toisilla, pääsivät kaikki eteenpäin ja perille. Melonnan jälkeen joukolle tarjoiltiin lämmintä bataattikeittoa ja makoisaa pesto-leipää Padolla-kahvilassa, joka sijaitsee Halistenkosken vieressä. Padolla-kahvila tarjosi myös erinomaiset erikoiskahvit ja suussa sulavat banaanikakut jälkiruoaksi.


08/2019

vahvistamme myyntiorganisaatiotamme!

Liity vahvaan tiimiimme

Mastermark on Suomen suurin liikelahja-alan palveluyritys. Asiakkaitamme ovat kaikenkokoiset yritykset Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti sekä ammattitaidolla.

Meitä Mastermarkkilaisia on jo yli 100 ammattilaisen joukko. Haluamme palkata nyt uusia myyjiä palvellaksemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa entistäkin paremmin. Tarjoamme uramahdollisuutta erilaisissa myynnin tehtävissä account managerina, key account managerina, sales managerina ja sales team leaderina.

Myyntityö Mastermarkissa on monipuolista, innostavaa ja välillä haastavaakin. Ovathan asiakkaitamme kaikenkokoiset yritykset jokaiselta toimialalta aivan pienistä paikallisista yrityksistä aina pörssilistan kirkkaimpiin tähtiin asti. Myyjämme ovat työsuhteessa Mastermarkkiin, mutta Mastermarkia voi halutessa edustaa myös oman yrityksen kautta.

Tunnetko henkilön, joka sopisi myyntitiimiimme ja jolle työpaikka meillä olisi mahdollisuus toteuttaa itseään ja edetä omalla työuralla?

Jos tunnistat tällaisen henkilön, vinkkaathan häntä ottamaan yhteyttä myyntijohtajaamme Sami Saloseen 040 588 7301 sami.salonen@mastermark.fi tai toimitusjohtajaamme Lauri Honkaan 0400 228 020 lauri.honka@mastermark.fi


05/2019

Espoon myyntikonttori muutti uusiin tiloihin

Aiemmin Espoon Niittykadulla sijainnut Mastermarkin myyntikonttori muutti toimivimpiin tiloihin osoitteeseen Niittytaival 13. Seutu pysyi samana, mutta tilat vaihtuivat uudempiin ja tilaratkaisuiltaan parempiin. Myyntinäyttely on saatu koottua loistavasti esille ja myyjien työpisteet sijaitsevat kätevästi sen yhteydessä.

Myyntikonttori sijaitsee Länsiväylän varrella, joten sinne saapuminen on helppoa ja vaivatonta. Sen lisäksi, että myyjät vierailevat asiakkaiden luona totta kai, voivat asiakkaat nyt vierailla Mastermarkilla ja tutustua valikoimaan helposti myyntinäyttelyn kautta. Myyntijohtaja Sami Salosen mukaan uudet toimitilat Espoon konttorilla antavat entistä paremmat mahdollisuudet vastaanottaa ja palvella asiakkaita, ja toivottaa nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi myyntinäyttelyyn.


02/2019

VERKKOKAUPPAMME UUDISTUU!

Päivitämme verkkokauppaa, jotta löytäisit juuri sinulle sopivat tuotteet vieläkin helpommin. Tästä johtuen osa teemoista saattaa olla tyhjiä. Pahoittelemme uudistuksesta mahdollisesti johtuvia hetkellisiä ongelmia.


10/2018

Mastermark sai uuden parkkialueen

Mastermark selkeytti työntekijöidensä sekä asiakkaidensa autojen pysäköintiä. Paikkoja on runsaasti ja etuoven välittömästä läheisyydestä löytyy myös invapaikka.

Nyt meille on vieläkin helpompi tulla!